Internationaal Gitaarfestival Zwolle

14okt(okt 14)13:0016(okt 16)22:00Internationaal Gitaarfestival Zwolle13:00 - 22:00 (16) Zwolle

details

Van 14 tot en met 16 oktober aanstaande biedt het Gitaarfestival opnieuw een breed programma van activiteiten rondom de gitaar; concerten, masterclasses, de Gitaar Bazaar en een ensembleweekend met afsluitend de einduitvoering. De concerten zijn dit jaar in Schouwburg Odeon, voor het overige speelt het festival zich af in het ArtEZ conservatorium te Zwolle.

Het ensembleweekend, op zaterdag 15 en zondag 16 oktober, belooft dit jaar weer een goed, gezellig en inspirerend weekend te worden. Het thema is popmuziek en alle bewerkingen zijn speciaal voor dit weekend gemaakt door de coaches! De gezamenlijke einduitvoering is op zondagmiddag.


Lukasz

De hoofdgasten zijn dit jaar de twee jonge virtuozen Lukasz Kuropazcewski (Polen), en Shiri Coneh (Israël). Lukasz geeft op zaterdag 15 oktober bovendien een aantal openbare masterclasses aan jonge gitaristen. De Guitar Bazaar is eveneens op zaterdag (middag), zodat een bezoek aan de beurs goed is te combineren met het bijwonen van één of meer masterclasses. De masterclasses zijn gratis toegankelijk voor het publiek; een buitenkans voor iedere muziekliefhebber!

Shiri


Alle informatie, data en tijden, is terug te vinden op de site van het Internationaal Gitaarfestival Zwolle: www.guitarfestivalzwolle.nl

Meer

Tijd

14 (Vrijdag) 13:00 - 16 (Zondag) 22:00

Locatie

Schouwburg Odeon

Zwolle

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.