Sinds 1981 maakt het Duitse d&b audiotechnik high-end luidsprekersystemen met als belangrijkste kenmerk “natuurgetrouwe weergave”.

d&b audiotechnik ontwikkelt bij voorkeur luidsprekersystemen voor live toepassingen. In hun visie heeft een natuurgetrouwe weergave van live presentaties de voorkeur boven het “imponeren door het afspelen van een CD’tje”.

Dat deze visie goed in de smaak valt is te merken: in de afgelopen jaren heeft d&b audiotechnik zijn weg gevonden naar bijna alle grote theaters en schouwburgen van Nederland en wordt het veelvuldig ingezet bij een diversiteit aan (live-) evenementen.

De kwaliteit van d&b materiaal is voor een groot deel te danken aan de integrale ontwikkeling van luidsprekers en versterkers. Zo onstaan er modulaire systemen met een indrukwekkende klankkwaliteit en een zeer hoge systeem-betrouwbaarheid. De betrouwbaarheid komt ook in de garantie naar voren: d&b audiotechnik biedt een unieke “no questions asked” garantie van 5 jaar op alle luidsprekers en versterkers.

Kwaliteit door eenvoud: twee versterkers, standaard uitgevoerd met analoge en digitale ingangen. On-board DSP maakt het mogelijk elk type d&b luidspreker aan te sluiten. Een weergavekwaliteit die andere versterkers ver achter zich laat…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.