Edo Donkers

27mei20:0022:00Edo Donkers20:00 - 22:00 Westerstraat 217, Enkhuizen

details

Fort Van Klanken

Muziek is als het cement van het bouwwerk van ons leven. Een denkbeeldig fort van klanken en teksten dat zich staande houdt in de razende storm van de tijd. Vingerafdrukken . Herinneringen, vreugde, verdriet kruipen in songs, die er weer krachtig uitstromen, vooral als zo’n liedje na jaren weer eens hoort.

Edo’s  Fortress Of Songs

Muziek is al meer dan veertig jaar mijn primaire levensbehoefte, mijn hoop, mijn rédding. ‘Fortress Of Songs’ wordt zowel een scherp zelfportret als een afdruk van de tijdsgeest.
Jóuw Fortress Of Songs

Die Ipod playlist die je altijd weer opzoekt. Dát nummer dat je weer helemaal in de tijd terug slingert naar díe klasse-avond. Dat vervaagde singletje met bierglas kringen dat je als eerste mee grist als je huis in brand staat. Bij tour en optredens van het album ga ik je vertellen welke songs van anderen een plek in mijn Fortress hebben gekregen. En ik zal die songs eervol gaan coveren. Mijn én jouw keuzes en verhalen zullen elkaar gaan ontmoeten. Soms in anekdotes bij de songs, en soms zullen jullie mijn songkeuzes zelfs direct gaan beïnvloeden!

Vanavond is het startschot voor een aansluitende tour

prijs:€15,00/12,00 inclusief drankje

Meer

Tijd

(Vrijdag) 20:00 - 22:00

Locatie

GitaarSalon

Westerstraat 217, Enkhuizen

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.