Andrew Zohn en Robert Sharpe

11jun20:0022:00Andrew Zohn en Robert Sharpe20:00 - 22:00 Westerstraat 217, Enkhuizen

details

Een uit Canada afkomstig gitaarduo wat vanavond zijn internationale tour even onderbreekt voor een concertopname voor brava nl klassiek. Twee gitaristen van internationale klasse die laten horen hoe twee musici kunnen versmelten.

https://vimeo.com/73867965

Andrew Zohn
De Amerikaanse gitarist  Andrew Zohn wordt internationaal erkend als solist, leraar en componist. Hij heeft als solist op vier continenten opgetreden en als Duo Spiritoso samen met de Canadese gitarist Jeffrey McFadden. Op plaatsen als Beijing, New York, Rotterdam, Vancouver,Honolulu, Buenos Aires, Toronto en Puerto Rico en nu dus de GitaarSalon in Enkhuizen!
Dr.Zohn  is sinds 1999 verbonden aan de Schwob School of Music van de Columbus State University in Georgia. Zelf behaalde hij de Doctor of Music degree aan de Florida State University en een master of Music aan de Universiteit van Texas en een bachelor of Music van de North Carolina School of Arts. Als componist krijgt hij opdrachten van artiesten en kunst instellingen. Vijf keer heeft hij de Plus Award van de American Society of composers, authors en publishers gekregen.(ASCAP) Zijn composities zij wereldwijd uitgegeven en kregen uitstekende recensies.
 
The Sharpe/Zohn Guitar Duo 
De muzikale relatie tussen beide gitaristen begon in 1997 als student en leraar.
Vanaf het moment dat Sharpe in 2012 bij de Schwob school of Music kwam werken, vormden Sharpe en Zohn een vernieuwend en verrassen nieuw duo. Zij brengen een programma met oa Mozart, Gnattali, and Zohn.
Robert Sharpe
Robert Sharpe haalde zijn Bachelor of Music aan de Colombo State University en zijn Master aan de Yale University. Maar zijn eerste leraar was Dr. Andrew Zohn in 1997. Hij heeft een indrukwekkend aantal prijzen gewonnen en op festivals in US, Italie, Canada, Slovenie en Canada concerten gegeven.
Op dit moment studeert hij bij gitarist Jason Vieaux en om zijn Doctor of Musical Arts af te ronden aan het Cleveland Institute of Music
Hij is een veelzijdig gitarist die ook de elektrische gitaar en muziek van bijvoorbeeld Pat Metheny in zijn programma opneemt

 http://cincinnatiguitarsociety.org/robert-sharpe.html

Meer

Tijd

(Woensdagq) 20:00 - 22:00

Locatie

GitaarSalon

Westerstraat 217, Enkhuizen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.