Avond van de Gitaar

23mrt20:0022:00Avond van de Gitaar20:00 - 22:00 Bergsingel 150, 3037 GM Rotterdam OrganisatorGitaaracademie Rotterdam

details

10 jaar Gitaaracademie!
23 maart aanstaande vieren we een groot feest, dan bestaan we namelijk 10 jaar. Dat vieren we met een super gitaarfeest. Remedy (van de Voice), Nathasja van Rosse, Sjors Nederlof, Peter Constant, Martin van Hees, het NJGO gitaarorkest…..en anderen zullen voor je optreden dus mis het niet en bestel hier gelijk je ticket.

Vooruitblik 10 jarig jubileum 23 maart

Miki Vos (danseres) ook in volle glorie op ons concert 23 maart a.s.

Onze klassieke solist: Martin van Hees

Zang duo Remedy; in de picture met onze popafdeling

Jubileumconcert – 10 jaar Gitaaracademie Rotterdam
Op zaterdag 23 maart 2019, vanaf 20.00 uur, zal in de Bergsingelkerk (Bergsingel 150, 3037 GM) in Rotterdam-Noord een feestelijk en gevarieerd evenement plaatsvinden naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van de Gitaaracademie Rotterdam. Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting GitaarPodium Rotterdam (GPR).

Het jubileumconcert biedt een podium aan een grote verscheidenheid aan muziekstijlen en artiesten, waaronder de leerlingen van de academie.
De avond bestaat uit drie concertdelen. Allereerst zal er een concert worden gegeven onder leiding van flamencogitaristen Benjamin Cok, Mischa Cok en Jur Vermijs, met medewerking van flamencodanseres Miki Vos. Zowel traditionele stukken uit het flamencorepertoire als moderne bewerkingen worden ten gehore gebracht.

Het tweede deel zal in het teken staan van de klassieke gitaar. Het Nederlands Jeugd GitaarOrkest (NJGO), onder leiding van Peter Constant, zal naast bewerkingen van popmuziek onder meer “Fantasía para un gentilhombre” van de Spaanse componist Joaquin Rodrigo uitvoeren. Martin van Hees zal optreden als solist.

Het concert wordt afgesloten met popmuziek. Het duo Remedy, bekend van The Voice Of Holland, zal in samenwerking met de huisband van de Gitaaracademie enkele feestelijke nummers laten horen.

De entreeprijs zal €5 bedragen (+ administratiekosten). Tickets zijn hier online te reserveren.

Meer

Tijd

(Zaterdag) 20:00 - 22:00

Locatie

Bergsingelkerk,

Bergsingel 150, 3037 GM Rotterdam

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.