‘Bach in the Dark’ - Z.o.o. guitar duo 25 jaar

16feb20:0022:00‘Bach in the Dark’ - Z.o.o. guitar duo 25 jaar20:00 - 22:00 Binnen 1-4, 4271 BV Dussen

details

 

 ‘Bach in the Dark’  – Z.o.o. guitar duo 25 jaar

In hartje winter een onweerstaanbare muzikale combinatie: de genie van J.S. Bach en de prachtige klank van de klassieke gitaar in handen van het internationaal bekende Z.o.o. guitar duo. Met het programma ‘Bach in the Dark’, belicht het duo op persoonlijke wijze muziek van Bach, geflankeerd door twee relevante tijdgenoten Vivaldi en Scarlatti. Een zijstapje naar de Braziliaanse componist Villa-Lobos, bekend om zijn ‘Bachianas Brasileiras’ reeks (Bach op z’n Braziliaans), maakt duidelijk hoe Bach door de jaren heen blijft inspireren. Centraal in dit programma staan de complete 2-stemmige Inventiones van Bach, gespeeld op requinto en bariton gitaren.

Het Amerikaanse ‘Classical Guitar Magazine’ beschrijft de recente ‘Z.o.o.’ CD opname van de complete 2-stemmige Inventiones als “effortless musicianship and wonderful technique… a joy to hear, with fabulous sonic moments”. Een programma van afwisseling en verdieping in een avond vol Bach… op de gitaar!

Z.o.o. guitar duo viert dit seizoen haar jubileum: 25 jaar aan concerten, innovatie, vernieuwing, transformatie en bovenal….liefde en passie om samen muziek te maken.

Meer

Tijd

(Donderdag) 20:00 - 22:00

Locatie

Kasteel Dussen

Binnen 1-4, 4271 BV Dussen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.