BALD speelt "Legends of the LA Canyons"

05mrt15:0017:00BALD speelt "Legends of the LA Canyons"15:00 - 17:00

details

Los Angeles, het begin van het Singer-songwriter tijdperk van midden jaren zestig tot eind jaren zeventig. De Californische zon, spijkerbroeken, genialiteit, jaloezie en hebzucht. BALD! bestaande uit: Menno Bruin, Johan Kruizinga en Johannes Dopmeijer heeft zich laten inspireren door dit fantastische tijdperk uit de popgeschiedenis.

 De prachtige gitaarpartijen en samenzang van Crosby Stills Nash and Young, de geniale songs van o.a. James Taylor, Joni Mitchel en Neil Young, de schitterende vocalen en composities van o.a. The Eagles en The Beach Boys uitgevoerd door Johan, Menno en Johannes zijn een streling voor het oor. Naast deze prachtige muziek laat BALD! zich ook inspireren door andere parels uit de popmuziek die zeer verwant zijn met “The Music From the Laurel Canyons”, deze muziek wordt immers tot op de dag van vandaag toe nog steeds als het uitgangspunt gehanteerd door bekende Singer- Song writers all over the world.

Tijdens hun optreden vertellen de mannen van BALD! over “the songs”  en spelen ze ook eigen composities waarbij de driestemmigheid en het unieke gitaargeluid een belangrijke rol speelt. In een intieme setting nemen zij u mee langs de mooiste nummers uit het rijke repertoire van de Singer- Songwriters uit de LA Canyons aangevuld met eigen werk in deze bekende stijl. Liedjes als Carolina in my Mind, Our House, God Only Knows en Teach Your Children roepen een groot kippenvel gevoel op. 

Kortom een prachtig muzikaal event die niet alleen voor het publiek maar ook voor de muzikanten een feest is. www.smackdab.nl

 

 

Meer

Tijd

(Zondag) 15:00 - 17:00

Locatie

Enkhuizen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.