Benefiets Concert & High Tea

17mei14:0017:00Benefiets Concert & High Tea14:00 - 17:00 Westerstraat 217, Enkhuizen

details

Deze zondagmiddag een benefiet concert met high tea waar de complete opbrengst ten goede komt aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Het tijdelijke ’thuis’ voor die ouders waarvan de kinderen voor een langere tijd zijn opgenomen in een ziekenhuis.

M.m.v. Annah Posthumius op viool, zangeres Emma Eveline, gitarist Pieter Nanne. Annah volgt momenteel haar vioollessen in de Junior class aan het Amsterdams Conservatorium. Emma Eveline is zich na haar opleiding Muziektheater in Alkmaar en Haarlem gaan toeleggen op de kleinkunst en jazz wat zijn oorsprong vind in de roaring twenties. Dit resulteerde vorig jaar in een samenwerking met de Sea Breeze Bigband en de Andors Jazzband waar ze binnenkort mee op DJAZZtv te zien z`al zijn. Pieter Nanne is vanmiddag de senior in deze setting. Hij laat  zich graag inspireren door de jeugd en zal vanmiddag zijn nieuwste uitdaging, de 10-snarige gitaar op het podium bespelen.

Elleke en Marlon van Regardz zullen deze middag vorm en inhoud aan de High Tea geven en later deze maand in de 24-uurs van de Homeride hun beste beentje voorzetten om de ingezette sponsor actie van vanmiddag op de weg af te maken. Homeride is het jaarlijks terugkerend evenement van het Ronald McDonald Kinderfonds om via verschillende sponsor acties hun zo belangrijke activiteiten te blijven kunnen uitvoeren.

 

Meer

Tijd

(Zondag) 14:00 - 17:00

Locatie

GitaarSalon

Westerstraat 217, Enkhuizen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.