Benjamin Verdery

02okt14:0016:00Benjamin Verdery14:00 - 16:00 Kasteellaan 20 B 5175 BD Loon op Zand

details

Benjamin Verdery Guitar

www.benjaminverdery.com

De Gitaarsalon Loon op Zand gaat haar 3e concertseizoen in en ontvangt daarbij de kleurrijke Amerikaanse gitarist Benjamin Verdery. Op zondagmiddag 2 oktober om 14.00 uur brengt hij in het Witte Kasteel een mooi programma ten gehore. Deze gevierde artiest kent vele gezichten en is altijd goed voor een spraakmakend optreden. Voor u een buitenkans om hiervan getuige te zijn. Als voormalig of misschien zelfs vaste bezoeker stellen wij u hier graag persoonlijk van op de hoogte.

Benjamin Verdery

Benjamin Verdery is een artiest die wordt bejubeld vanwege zijn innovatieve en muzikale carrière die niet in één stijl te omschrijven valt, zowel qua muziek als presentatie. Als je Benjamin Verdery binnenhaalt ben je verzekerd van een bijzondere performance. Benjamin is sinds 1985 voorzitter van de gitaarafdeling van the Yale University School of Music en artistiek directeur van de tweejaarlijkse ‘Yale Guitar Extravaganza’.

Sinds 1980 treed hij wereldwijd op in theaters en festivals, zoals Theater Carré te Amsterdam, Maverick Concerts (NY), International Guitar Festival in Havana, Wigmore Hall (London), Festival Internacional de Guitarra de Taxco (Mexico), the Chamber Music Society of Lincoln Center and Metropolitan Opera in New York. Inmiddels heeft hij al meer dan 15 albums uitgebracht. Zijn CD, Start Now, won de Classical Recording Foundation Award in 2005. Daarnaast is hij een begenadigd componist voor zijn eigen repertoire en zijn vele composities zijn uitgevoerd, opgenomen en gepubliceerd in de loop van de jaren.

Meer

Tijd

(Zondag) 14:00 - 16:00

Locatie

Gitaarsalon Loon op Zand

Kasteellaan 20 B 5175 BD Loon op Zand

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.