Gitaar Zomerproject

27aug(aug 27)10:0028(aug 28)22:00Gitaar Zomerproject10:00 - 22:00 (28) Nijmegen

details

Eind augustus zal er een tweedaagse zomerproject vol klassieke gitaarmuziek plaats vinden. Als u interesse heeft om uw gitaarvaardigheden en -kennis te verbeteren dan is dit zomerproject zeker iets voor u.Deze twee zomerdagen bestaan uit een ochtend-, middag- en avondprogramma waarbij solo- en ensemble werken, theorie en techniek behandeld gaan worden.
In het sfeervolle en in bossen gelegen conferentieoord De Poort in Groesbeek kan in twee zalen worden gemusiceerd. Bij mooi weer kan het project in de rustige en zonnige tuinen plaatsvinden. Tussendoor is er naar wens gelegenheid voor een heerlijke boswandeling of een rustmoment in de serre van De Poort.U kunt deelnemen met en zonder overnachting. Kiest u voor de overnachting van 27 op 28 augustus, dan is ook het ontbijt na de overnachting inbegrepen. De kosten zonder overnachting zijn € 230,00/p.p. en met overnachting € 280,00/p.p. Bij de prijs zijn de lunches en diners inbegrepen. Koffie en thee kunnen onbeperkt worden genuttigd. Frisdrank en alcoholische dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen en moeten ter plaatse worden voldaan. Studenten schrijven in tegen gereduceerd tarief.

Inschrijven kan tot 18 augustus. Er kunnen maximaal 12 deelnemers worden geplaatst.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Ed Galstaun. www.gitaarlesnijmegen.nl www.gicon.org

Geïnteresseerd en wilt u inschrijven voor deze leerzame en gezellige gitaar tweedaagse? Vul dan het inschrijfformulier in. Scroll hiervoor omlaag. Vergeet niet op de blauwe verzendknop te klikken.

Meer

Tijd

27 (Donderdag) 10:00 - 28 (Vrijdag) 22:00

Locatie

De Poort Groesbeek

Nijmegen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.