Gitaarsalon Roadshow

01jun16:0017:00Gitaarsalon Roadshow16:00 - 17:00 Oude Torenstraat, Waalre (Dorp)

details

Mede door het enorme succes op brava nl klassiek gaat de Gitaarsalon met haar Roadshow het land in om de gitaar nu ook live aan een breed publiek te presenteren. Zes top gitaristen. Soms als team, dan weer als tegenpolen. Drie vrouwen en drie mannen die weten te verrassen met een klank rijkdom waar de gitaar zo in uitblinkt.

Een duizelingwekkende verzameling aan bijzondere instrumenten, van sopraan-ukelele tot contrabasgitaar.   Van Debussy tot Svobodan en van Celtic tot Tango. Twee maal drie kwartier genieten van zes bijzondere mensen die de gitaar laten spreken waar woorden tekort schieten. Passie, sensualiteit, geluk, verdriet en virtuositeit naast pure eenvoud,  maar ook de stilte zult u ervaren tijdens de concerten die dit zestal weet neer te zetten.

Laat u in deze ware gitaarshow overweldigen door de intimiteit van de gitaar zoals u hem nog nooit heeft ervaren: klein, subtiel, maar altijd warm en intens.

“…. een muziekbeleving die alleen is voorbehouden aan de klassieke gitaar. De helder en warm getokkelde klanken raken een emotionele snaar die ergens in het diepste van je muzikale ziel te vinden is. Geen enkel ander muziekinstrument kan die beleving benaderen. Pure schoonheid.”  (Rob Overman, Chief Creative Officer at Brava Group)

M.m.v. Z.o.o. guitar duo (Marion Schaap, Peter Constant), Rosa van Ginneke, Anneloes van Hout, Pieter Nanne en Frank Lamm.

www.gitaarsalonroadshow.nl

Reserveren voor dit concert kan ook op: 06 124 154 89

Meer

Tijd

(Zondag) 16:00 - 17:00

Locatie

Oude Willibrorduskerkje

Oude Torenstraat, Waalre (Dorp)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.