Gitaarsalon Roadshow

29nov19:3021:00Gitaarsalon Roadshow19:30 - 21:00 Kasteellaan 20 B 5175 BD Loon op Zand

details

Het Witte Kasteel – Loon op Zand
Twee concerten om 19:30 uur en 21:00 uur.
hihaha
Het openingsconcert van de onlangs opgerichte stichting Gitaarsalon Loon op Zand wordt verzorgd door de Gitaarsalon Roadshow. Het sextet staat garant voor een veelzijdig en vermakelijk concert op een hoog niveau. De gitaristen musiceren in diverse samenstellingen, aangevuld met bijzondere gitaren zoals de akoestische basgitaar en de sopraangitaar die u elders zelden hoort.
Een heerlijk avondje uit in een romantische omgeving met de betoverende klanken van de klassieke gitaar. Hoe mooi is dat! Een concert in de sfeer van het feeërieke witte Kasteel van Loon op Zand waar de historie van eeuwen nog voelbaar aanwezig is. Met een beperkt aantal toehoorders wordt u gastvrij ontvangen met koffie, bezichtigt u het Kasteel, luistert u naar een prachtig gitaarconcert, spreekt u met de musici en proeft u daarna nog een keur van exclusieve wijnen in deze rijke ambiance.
Na ontvangst in de kelder van het kasteel waar de koffie op u wacht gaat u naar de eerste verdieping waar het concert wordt uitgevoerd. In de huiskamersetting geniet u van virtuoze, gepassioneerde gitaristen die u met kennelijk plezier trakteren op een prachtige bloemlezing uit de rijke gitaarliteratuur. De sfeer is zo intiem dat u de musici bij wijze van spreken kunt aanraken. Geen enkele nuance van het gevoelige instrument zal u ontgaan in de prachtige akoestiek van deze mooie ruimte. Als vanzelf ontstaat een betovering tussen de musici en u als luisteraar die u zich nog lang zal herinneren.
U hoort de gitaar van klassiek tot modern, van stil tot furieus, van ernstig tot humorvol, van verdrietig tot vrolijk, van ingetogen tot uitbundig. Het sextet bezorgt u en de uwen een onvergetelijke ervaring. Het concert is opgebouwd rond het thema “La douce France”.
Na het concert is er gelegenheid om met de musici te spreken. Zij voegen zich dan bij het gezelschap.
Om nog even na te kunnen genieten van de bijzondere sfeer is er na het concert een wijnproeverij georganiseerd in de kelder van het kasteel. Tijdens deze informele proeverij rond hetzelfde thema als het concert kunt u nog genieten van de geweldige sfeer van het Witte kasteel, de aanwezigen, de musici en natuurlijk het prachtige druivensap van “La douce”.
Vanwege de beperkte ruimte wordt het concert tweemaal voor een beperkte groep toehoorders uitgevoerd. Om 19.30 uur en om 21.00 uur.
De kosten van deze volledig verzorgde avond bedragen € 35,= per persoon inclusief koffie, drankjes en hapjes.
http://youtu.be/vRsNHHzEXeo

Meer

Tijd

(Zaterdag) 19:30 - 21:00

Locatie

Gitaarsalon Loon op Zand

Kasteellaan 20 B 5175 BD Loon op Zand

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.