Izhar Elias

29mrt16:0018:00Izhar Elias16:00 - 18:00 Hoofdstraat 19, Leiderdorp

details

Gitarist Izhar Elias, winnaar van de Nederlandse Muziekprijs, speelt op 29 maart in de serie Zondagmiddagconcerten een bijzonder programma: Gitaar door de eeuwen heen.

Geen enkel ander instrument is in zoveel verschillende stijlen vertegenwoordigd. Tijdens dit concert maak je kennis met enkele topstukken uit de geschiedenis van de klassieke gitaar op 3 heel bijzondere gitaren. (foto: PR Izhar Elias)

De serie Zondagmiddagconcerten bestaat uit vier concerten per seizoen op zondagmiddagen van 16:00 – 17:00 uur in de Dorpskerk van Leiderdorp. De serie beoogt klassieke muziek toegankelijk te maken voor de bewoners van Leiderdorp. Beroepsmusici verzorgen op een informele manier muziek voor een breed publiek, dicht bij huis, voor jong en oud, niet te lang, niet te moeilijk, kortom voor iedereen.

Elk onderdeel wordt voorzien van een korte toelichting zodat u weet wat u hoort.
Na de concerten is er steeds gelegenheid onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade om na te praten; dit is bij de prijs inbegrepen.

De toegangsprijs bedraagt voor volwassenen 10 euro, voor kinderen t/m 12 jaar 2 euro en leerlingen van Stichting Mol gratis. Kaarten zijn verkrijgbaar in de kerk voor aanvang van het concert.
Informatie: www.muziekonderwijs-leiderdorp.nl   06-22320600

Meer

Tijd

(Zondag) 16:00 - 18:00

Locatie

Dorpskerk

Hoofdstraat 19, Leiderdorp

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.