Jesse van Ruller, Reinier Baas, Joris Roelofs

24jun20:3022:30Jesse van Ruller, Reinier Baas, Joris Roelofs20:30 - 22:30 Johan van Hasseltweg 39 1021KN Amsterdam-Noord

details

De jonge gitaarvirtuoos Reinier Baas krijgt op 24 juni de vrije hand en speelt spontane improvisaties met Jesse van Ruller (gitaar) en Joris Roelofs (basklarinet).

All concerts are on Friday nights at 8:30 pm. The entrance fee is €16 / €14
NEW: special price for students of the Amsterdam Conservatory €10!

De hele wereld op het dak van ‘On the Roof’
– ontmoetingen tussen eigentijdse jazz, soul en world op een bijzondere locatie in Amsterdam-Noord (5e editie, 10 juni – 2 sept 2016)

Wat begon als een avondje muziek maken met vrienden op een dak in Amsterdam-Noord met fenomenaal uitzicht, is inmiddels uitgegroeid tot een serie van zeven concerten. On the Roof zet voor de vijfde keer op rij muzikanten van formaat op het dak van industrieel pand ‘Op Zeezand’. Publiek kan onder de sterren genieten van jazz, world, impro, soul en pop uit o.a. Mozambique, Hongarije, Zuid-Korea, Argentinië en Nederland.

Ontmoetingen tegen verschraling
Initiatiefnemer, organisator en muzikant Felix Hildenbrand kreeg dit idee toen zijn buurman Gideon Hein hem het dak van zijn bedrijf Deep BV liet zien. Beneden worden onderzeekaarten gemaakt en het zou zo mooi zijn als op het dak de sterren aangeraakt worden met muziek. Zo gezegd zo gedaan. Het intieme atrium leent zich uitstekend voor concerten en On the Roof was een feit.

Meer

Tijd

(Vrijdag) 20:30 - 22:30

Locatie

Building 'Op Zeezand'

Johan van Hasseltweg 39 1021KN Amsterdam-Noord

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.