Lex van Amsterdam

10apr16:0018:00Lex van AmsterdamAll Strings Attached16:00 - 18:00 Middelweg 5, 1911 EA Uitgeest

details

Het is zover, de presentatie vanLex zijn langverwachte CD: All Strings Attached.

Bij deze willen we jullie van harte uitnodigen om te komen.

De tracks op Lex van Amsterdam’s debuutalbum All Strings Attached kennen een lange geschiedenis: het ontstaan vanmeerdere nummers gaat terug tot de jaren tachtig. Van Amsterdam perfectioneerde gedurende decennia zijn akoestische gitaarmuziek, die even filmisch is als bluesy, als mysterieus en complex. 

Binnen acht nummers schiet All Strings Attached door een keur aan stijlen: van het lente-achtige, optimistische Right Here tot aan het filmische titelnummer. 

Het maakt van All Strings Attached een rijk debuut van een virtuoos gitarist: een levenswerk waaraan hij bleef schaven tot aan de laatste fase van zijn leven. 


Aan het einde van de presentatie krijgen jullie een album mee.

Het is ter plekke mogelijk (cash) een vrijwillige bijdrage te doen voor de ontwikkeling, maar dit is niet verplicht.

Lex is op het moment ernstig ziek vanwege een hersentumor. Onlangs is hij behandeld in het AVL maar helaas is de tumor kwaadaardig en zeer agressief. Sinds een paar weken ligt Lex op bed en heeft hij veel zorg en medicatie nodig. Hij is vooral erg moe, de pijn wordt weggenomen door morfine. 

Gelukkig is hij nog goed aanspreekbaar en eet hij weer lekker. We hopen dan ook enorm dat Lex zich volgende week goed genoeg voelt om bij de presentatie aanwezig te kunnen zijn en samen met jullie het glas te heffen.

Meer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.