Lovelady Project (UITGESTELD!)

18okt15:0017:00Lovelady Project (UITGESTELD!)15:00 - 17:00 Westerstraat 217, Enkhuizen

details

(UITGESTELD!)         Mar­tin van Hees, Jasper Ittur­ospe en Sil­van de Smit spe­len com­posi­ties van William Love­lady, een Britse com­pon­ist die graag voor gitaar com­poneert; sfeer­volle en betov­erende stukken naast pit­tige jazzy en Brazil­ian moods en met the Three Poëts schuwt hij zijn visie van de gebeurtenis­sen op het wereld­toneel niet.
Tij­dens het Gitaar­fes­ti­val in juni heeft een groep gitaris­ten meegedaan aan een mas­ter­class van William Love­lady en onder zijn lei­d­ing ver­schil­lende van zijn com­posi­ties gespeeld. Ent­hou­si­aste reac­ties maak­ten dit ver­volg mogelijk.

Wij hopen een uitwissel­ing op gang te bren­gen tussen ver­schil­lende gitaris­ten:
Het eerste suc­ces was tij­dens het Gitaar­fes­ti­val met de Engelse William Love­lady en Ollie Clark in Enkhuizen en het tweede suc­ces is het optre­den van Jasper Ittur­ospe (BE) met Ollie Clark in Lon­den. Op het con­cert in de Gitaarsa­lon kunt u verder ken­nis­maken met de muziek van Love­lady, die door drie gitaris­ten gespeeld wordt. Ieder inter­pre­teert de muziek op zijn eigen manier en als het even mogelijk is komt Love­lady zelf luisteren.

Meer

Tijd

(Zondag) 15:00 - 17:00

Locatie

GitaarSalon

Westerstraat 217, Enkhuizen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.