Nederlands Kamerorkest, Izhar Elias en Carel Kraayenhof (bandoneon)

14feb20:3022:00Nederlands Kamerorkest, Izhar Elias en Carel Kraayenhof (bandoneon)20:30 - 22:00 Concertgebouwplein 10, AMSTERDAM

details

Warmbloedige liefde

Deze Valentijn viert Classics de warmbloedige liefde. Met veel muziek uit Spanje en Argentinië. En dan mag één man natuurlijk niet ontbreken: Carel Kraayenhof, de bandoneonist die tijdens het huwelijk van Máxima en Willem-Alexander de prinses tot tranen wist te roeren. Vanavond deelt Carel Kraayenhofs ensemble het podium met het Nederlands Kamerorkest en gitarist Izhar Elias. Ze spelen warmbloedige werken van onder anderen Piazzolla en Albéniz. Kom met je eigen prins of prinses naar Het Koninklijk Concertgebouw en vier samen op koninklijke wijze de liefde!

Concertgebouw Classics
Concertgebouw Classics is de stijlvolle avond uit in Het Concertgebouw. We rollen de rode loper voor u uit en u krijgt de meest aansprekende en mooiste klassieke muziek voorgeschoteld. Stukken die u kent of herkent. Ook neemt een presentator u mee naar de verhalen achter de muziek. In de pauze trakteren we u op een glas sprankelende prosecco. En voorafgaand aan het concert heeft u de mogelijkheid om in Het Concertgebouw te dineren. Dit diner kunt u online meebestellen tijdens het online kopen van kaarten voor Concertgebouw Classics. Bekijk alvast het menu.

Concertgebouw Classics VIP
Wilt u uw avond extra bijzonder maken? Kies dan voor Concertgebouw Classics VIP: een uitgebreid arrangement met onder meer een rondleiding, diner, koffie met friandises voorafgaand aan het concert, en luxe hapjes in de pauze.Nederlands Kamerorkest, Izhar Elias en Carel Kraayenhof (bandoneon)

Meer

Tijd

(Zaterdag) 20:30 - 22:00

Locatie

Concertgebouw (grote zaal)

Concertgebouwplein 10, AMSTERDAM

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.