PODIUM 3D

14okt20:0021:15PODIUM 3Dmuziek, kunst & poëzie in één voorstelling20:00 - 21:15 Gasthuisstraat 41 6981 CP Doesburg OrganisatorSnel op Gitaar

details

Vrijdag 14 oktober vindt in Doesburg PODIUM 3D plaats. Drie kunstenaars bundelen met PODIUM 3D de drie dimensies muziek, kunst en poëzie. Beeldend kunstenaar Miriam van der Linden (Dieren), dichter Lammert Hoeve (Rozendaal) en gitariste/zangeres Jacqueline Snel (Gaanderen) starten ieder met eigen werk, waar de andere disciplines op reageren. Er zijn acht 3D thema’s, ieder bestaand uit een schilderij, een muziekstuk én een gedicht. Deze thema’s laten de kunstenaars tijdens de PODIUM 3D-voorstelling zien en horen.
De voorstelling is bij Podium Doesburg, Gasthuisstraat 41 in Doesburg en begint om 20.00 uur. 

  • Jacqueline Snel (Gaanderen) speelt vanaf haar 9e gitaar, studeerde klassiek gitaar aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en zingt luisterliedjes. In haar optredens wisselt ze de liedjes af met gitaarsolo’s. Snel is ook actief als uitvaartgitariste en gitaardocente.
  • Miriam van der Linden (Dieren) verbeeldt het onbenoembare in haar schilderijen en papierkunst. Ze is voortdurend op zoek naar de essentie en achtergrond van wat ze ziet en beleeft. Van der Linden schept haar eigen papier en heeft regelmatig exposities en workshops.
  • Lammert Hoeve (Rozendaal) vertaalt zijn belevenissen en waarnemingen in gedichten. Zijn gedichten zijn humorvol en hebben doorgaans een dubbele lading. Hoeve won diverse poëzieprijzen. In zijn voortuin staat altijd een gedicht, zo is hij ‘dichter aan de weg’.

De toegang bedraagt 15 euro, inclusief consumptie na afloop. Voorverkoop (14 euro) tot één dag voor de voorstelling via MAIL of bellen naar 06 22488503.
PODIUM 3D is ook te zien in Laag-Soeren (25-09), Etten Gld (30-09), Arnhem (2-10), Ellecom (16-10), Rozendaal (23-10) en Bronkhorst (29-10).

Meer informatie over PODIUM 3D: KLIK HIER

Meer

Organisator

Snel op Gitaar

info@snelopgitaar.nl

Learn More

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.