Workshop Tango gitaar

28feb13:0017:00Workshop Tango gitaar13:00 - 17:00 Rijnstraat Amsterdam

details

Wil je als gitarist de Argentijnse tango leren?

En ontdekken wat het geheim is van die typische tango ‘swing’? Dan krijg je daarvoor zondag 28 februari de kans, want wij organiseren die dag van 13.00 tot 18.00 uur een tweetal workshops met Kay Sleking!

WORKSHOP 1 is bedoeld voor gevorderde amateurgitaristen. Voorkennis van tango is niet noodzakelijk. Tijdens de workshops leer je de verschillende ritmes van de Argentijnse tango kennen aan de hand van samenspel. De workshop is zo samengesteld dat gitaristen van verschillend niveau kunnen deelnemen. Elke partij heeft zijn eigen moeilijkheids graad, zodat je kunt kiezen welke partij het beste bij jou past.

WORKSHOP 2 is bedoeld voor ver gevorderde gitaristen, vakstudenten van conservatoria en gitaardocenten en andere professionele spelers. Hierbij wordt dieper in gegaan op de gelaagdheid van de ritmiek en interpretatie. Het repertoire van beide workshops bestaat uit traditionele tango, milonga en wals en een tango nuevo stuk van Piazzolla.

INSCHRIJVEN als deelnemer of toehoorder
Deelname aan een van beide workshops kost EUR 17,50. Je kunt echter ook als toehoorder de beide workshops (+ het afsluitend concert!) bijwonen. Kosten als toehoorder zijn slechts EUR 7,50. Als workshop deelnemer kun je natuurlijk ook het afsluitend concert gratis bijwonen.

Je schrijft je in door een mail te sturen aan info@guitarrabuena.nl met als onderwerp WORKSHOP TANGO. Je ontvangt dan alle verdere info en eventuele partituren (of TAB) van de in de workshops te behandelen muziek.

KAY SLEKING
Kay Sleking is Nederlands bekendste tango gitarist en is als docent Argentijnse Tango verbonden aan het Rotterdams Conservatorium. Hij geeft zijn workshops in diverse landen en is als gitarist en contrabassist actief in diverse bezettingen. Meer informatie over Kay vind je op www.tangomuziek.nl 

Workshop cajon met Matthias Philipszen
Demonstratie gitaren met maestro Vito Nicola Paradiso
La Guitarra Buena organiseert regelmatig workshops en demonstraties met gasten uit binnen- en buitenland. Wil je hiervan op de hoogte blijven, zorg dan dat je ons aan je adresboek toevoegt, zodat je onze nieuwsbrieven niet mist.

Meer

Tijd

(Zondag) 13:00 - 17:00

Locatie

La Guitarra Buena

Rijnstraat Amsterdam

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.