Z.O.O. Guitarduo

11feb20:0022:00Z.O.O. Guitarduo20:00 - 22:00

details

‘Bach in the Dark’  – Z.o.o. guitar duo 25 jaar

Hartje winter een onweerstaanbare muzikale combinatie: Het genie van Bach en de klank van de akoestische gitaar in handen van het
internationaal bekende Z.o.o. guitar duo. Zij belichten  op persoonlijke wijze muziek van Bach geflankeerd door tijdgenoten Vivaldi en Scarlatti.
Een zijstapje naar de Braziliaanse componist Villa-Lobos, bekend om zijn ‘Bachianas Brasileiras’  (Bach op z’n Braziliaans), maakt duidelijk hoe Bach door de jaren heen blijft inspireren. Centraal in het programma staan de complete 2-stemmige Inventiones van Bach. Het duo ‘Z.o.o.’ bespeelt een unieke verzameling grote en kleine gitaren, die voor het eerst mogelijk maakt om de fijnzinnige balans van deze muzikale juweeltjes op de gitaar te kunnen realiseren.
 Het Amerikaanse ‘Classical Guitar Magazine’ beschrijft de recente ‘Z.o.o.’ CD opname van de complete 2-stemmige Inventiones als “effortless musicianship and wonderful technique… a joy to hear, with fabulous sonic moments”. Een programma van afwisseling en verdieping in een avond vol Bach… op de gitaar!  Z.o.o. guitar duo viert dit seizoen haar jubileum: 25 jaar aan concerten, innovatie, vernieuwing, transformatie en bovenal….liefde en passie om samen muziek te maken.
entree prijs:€15,00 inclusief drankje

https://www.youtube.com/user/zooduo

 

 

Meer

Tijd

(Zaterdag) 20:00 - 22:00

Locatie

Enkhuizen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.