Alex Skolnick Trio

12feb20:0023:00Alex Skolnick Trio20:00 - 23:00 Raadhuisplein 5 | 2132 TZ Hoofddorp

details

De naam Alex Skolnick is misschien nog wel het meest bekend als de gitarist van legendarische trash metal band Testament. Echter laat hij na al het headbangen tegenwoordig ook een totaal andere kant van zichzelf zien. Met het Alex Skolnick Trio maakt hij jazz muziek. Baanbrekend is dit Trio zeker. Alle grenzen van jazz worden opgezocht en als trio laten zij samen zien dit genre perfect te beheersen.

Het Alex Skolnick Trio werd opgericht toen Alex Skolnick in New York afstudeerde als jazz muzikant. Hij ontmoette twee getalenteerde muzikanten en richtte het trio op. Het trio staat bekend om hun geraffineerde bewerkingen van klassieke hard rock- en heavy metal songs. Met enthousiasme, humor en hun karakters weten zij iedere bezoeker, van metalhead tot klassieke jazzliefhebber, voor zich te winnen. Vele bezoekers beschreven dit trio dan ook als ‘’onweerstaanbaar’’. Het Alex Skolnick Trio staat nu aan de vooravond van hun eerste Europese tournee en doet daarbij ook Duycker aan.

Support: Jeff Aug

Jeff Aug leeft al meer dan 14 jaar in de serene rust van de Alpen. Hier sleutelt hij in alle stilte en rust aan zijn geweldige gitaarkunsten en schrijft hij fantastische gitaarmeesterwerken. Op zijn CV staan ontelbaar veel samenwerkingen met net zoveel artiesten. Jeff Aug is een ervaren rot in het vak en weet wat werken is. Tientallen jaren staat hij al op de planken om met zijn gitaarspel iedereen te betoveren. Ook het prestigieuze NPR gaf Jeff Aug een podium wat resulteerde in enorm veel views op YouTube en een #1 album op iTunes. Op deze avond verzorgt hij de support voor het Alex Skolnick Trio.

Deur open: 19:30 | Jeff Aug: 20:00 | Alex Skolnick: 21:00

Website: http://www.duycker.nl/?fId=415&uId=34132&catId=0&year=2016&month=1

Facebook: https://www.facebook.com/events/1152932398068492/

Meer

Tijd

(Vrijdag) 20:00 - 23:00

Locatie

Podium Duycker

Raadhuisplein 5 | 2132 TZ Hoofddorp

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.