Irina Kulikova

19mrt18:3022:30Irina Kulikova18:30 - 22:30 Oostvaardersbosplaats 1 1336 RZ Almere

details

19 maart Lenteconcert ‘It’s about the touch’ – Irina Kulikova
“It’s about the touch.” Dat is het motto van Irina Kulikova, in de muziek en in het leven. “If you take special care of everything and everybody that is dear to you, if you show love and devotion in those little details that make a difference, then you may touch the lives of other people in a way that they will cherish.”
En hoezeer is dat van toepassing op de lente, op de kwetsbaarheid van de jonge natuur, het ontluikende leven. Irina Kulikova vindt zelf haar inspiratie in de natuur. Met haar jongste album – ‘Reminiscences of Russia’ – droomt ze weg naar wat ze het meest mist van haar moederland: de bossen, de bergen, de natuur van de Oeral. Op 19 maart kunt u in Gasterij de Oostvaarders genieten van de muziek van deze briljante Russische gitaarvirtuoos die haar feilloze techniek combineert met een bijzondere rust en diepgang in haar spel. U zult haar ’touch’ voelen met haar zeldzame mooie klank, waarmee zij muziekliefhebbers over de hele wereld betovert. Voorproefje op www.irinakulikova.nl en www.youtube.com/watch?v=Uf-tWhqrlg8

Over Gitaarsalon de Oostvaarders
Voor het tweede jaar presenteren Gasterij de Oostvaarders, Z.o.o guitar duo en Stichting Stad & Natuur Almere de nieuwe  gitaarserie Gitaarsalon de Oostvaarders: gitaarconcerten waarin elk kwartaal de overgang van de seizoenen gevierd wordt met sfeervolle gitaarmuziek en een speciaal menu dat daarop aansluit. Proef de smaak van de natuur in Gasterij de Oostvaarders in het gelijknamige natuurbelevingcentrum in Almere Buiten, waar de intieme setting en smakelijk drie gangen diner voor een onvergetelijke culinaire én muzikale ervaring zorgt. Dat dit concept een schot in de roos blijkt wordt onderstreept door de goedbezochte avonden en enthousiaste reakties van het publiek.

Het begint om 18.30 uur en eindigt rond 22.30 uur.
De kosten bedragen € 49,50 per persoon voor het gehele arrangement (exclusief drankjes).
Gasterij de Oostvaarders
Oostvaardersbosplaats 1
1336 RZ Almere

Kijk voor het menu en meer informatie op www.stadennatuur.nl/de-oostvaarders.nl
Reserveren (aanbevolen) kan via info@gasterijoostvaarders.nl
Vind ons op facebook www.facebook.com/gitaarsalonoostvaarders

Meer

Tijd

(Zaterdag) 18:30 - 22:30

Locatie

Gasterij De Oostvaarders

Oostvaardersbosplaats 1 1336 RZ Almere

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.