Colours of the Guitar

12mrt20:3022:30Colours of the Guitar20:30 - 22:30 Loon op Zand

details

De Colours of the Guitar geeft op 12 maart 2016 in het Witte Kasteel een vervolg aan het tweede concertseizoen 2015/2016 van de Stichting Gitaarsalon Loon op Zand. Zoals inmiddels gewend bij de Gitaarsalon ook dit concert weer ingevuld met een bijzonder programma. Op geheel eigen wijze wordt onder andere een ode aan de Beatles gebracht. Maar deze avond brengt meer dan dat!

Combinatie van ode aan Beatles en Zuid-Amerikaanse klanken

Wie de Colours of the Guitar eerder heeft ontmoet weet dat ze graag een palet aan kleuren combineren qua stijlen en instrumenten. De gitaristen Emiel van Dijk, Frank Lamm en Paul Hagenaars nemen u deze avond samen met zangeres Christien van Helden mee op een avontuurlijke muzikale reis terug in de tijd. Hierbij waant u zich, naast de onderdompeling in de nostalgische en tijdloze klanken van de Beatles, ook meermaals in Zuid-Amerikaanse sferen. Kortom u wordt deze avond op meerdere manieren verrast, ook met muziek die wij u nog niet verklappen.

Diversiteit gitaren en zang

Tijdens dit tweede concert van het seizoen 2015/2016 van de Gitaarsalon Loon op Zand, beluistert u verschillende gitaren zoals de Spaanse, staalsnarige akoestische en elektrische jazz gitaar gecombineerd met zang. Echte Colours of the Guitar dus! Dit unieke concert inclusief persoonlijke ontmoeting met deze kleurrijke muzikanten in een bijzondere omgeving is een buitenkans. De muzikanten, Gitaarsalon en het Witte Kasteel kijken er naar uit hun publiek te ontmoeten.
COG

Meer

Tijd

(Zaterdag) 20:30 - 22:30

Locatie

Witte Kasteel

Loon op Zand

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.