Raphaella Smits

11dec15:0017:00Raphaella Smits15:00 - 17:00 Gasthuisstraat 41, 6980 AA Doesburg

details

Raphaella Smits  op het Het Gitaristenpodium

Al meer dan drie decennia bespeelt Raphaella Smits haar achtsnarige gitaren en historische instrumenten op onnavolgbare wijze. De Vlaamse is dan ook een vaste waarde op internationale concertpodia en muziekfestivals. Maar deze gitariste van wereldformaat speelt behalve op historisch ook op moderne instrumenten: ‘Waarom zou je jezelf een beperking opleggen als je muziek kan maken op beide?’

Raphaella Smits houdt niet van grenzen. De wereld is haar dorp. Zowat overal in Europa en in Noord- en Zuid-Amerika en zelfs in Japan stond haar naam ooit op de affiche. Van San Francisco tot Sofia, van Stockholm tot Santiago de Chile. Muziek is voor Smits communicatie, iets waardoor ‘alle Menschen Brüder’ worden. Muziek is daarbij ook een middel om mensen van alle rassen, alle culturen, alle leeftijden dichter bij elkaar te brengen.

Met de benijdenswaardige reputatie van ‘grande musicienne’ is La Smits Vlaanderens charmantste exporteur van gitaar know-how. Op haar onnavolgbare wijze bespeelt ze achtsnarige gitaren en historische instrumenten. Al meer dan drie decennia is Smits een vaste waarde op internationale concertpodia en muziekfestivals en in de media.

Romantische 8-snarige gitaren

Meer

Tijd

(Zondag) 15:00 - 17:00

Locatie

Gasthuiskerk

Gasthuisstraat 41, 6980 AA Doesburg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.