Stephanie Struijk Trio

17dec15:0017:00Stephanie Struijk TrioStephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Misschien ken je haar nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’?15:00 - 17:00 Paktuinen 1, Enkhuizen OrganisatorGitaarsalon

details

In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika. Deze switch is haar goed bevallen en het album werd warm onthaald.

Inmiddels heeft ze een stevige basis gecreëerd als Nederlandstalige troubadour zowel in Nederland als in Vlaanderen. Ze heeft het afgelopen seizoen onder andere getoerd met Eva De Roovere en zong mee in het theaterproject ‘De Vertalingen’ van Paul de Munnik en Kees Prins. Het was een inspirerende tijd en er kwamen weer nieuwe liedjes uit de pen gerold, en Stephanie reist door in de Nederlandse taal.

Na haar meest recente album ‘Fijn zo’ dat ze in Corona tijd uitbracht komt er eind 2023 weer een nieuw album aan (!), met kleine luisterliedjes over grote gevoelens.

In trio formatie tourt ze vanaf oktober 2023 langs de theaters in Nederland met Bernard Gepken en Reyer Zwart. En ze komt dus ook naar de Gitaarsalon in de Drom!

Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
Zitplaatsen
Showtime 15.00 uur
Zaal open 14.30 uur

Meer

Tijd

(Zondag) 15:00 - 17:00

Locatie

Gitaarsalon Drommedaris

Paktuinen 1, Enkhuizen

Organisator

Gitaarsalon

info@gitaarsalon.nl

Learn More

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.