Trio Lunfardo

25nov20:1522:15Trio LunfardoPRACHTIGE TANGO, ARGENTIJNSE FOLKLORE EN CHAMAMÉ20:15 - 22:15 Patershof 4 OrganisatorMuziekkring

details

Trio Lunfardo bestaat uit Lysandre Donoso (bandoneón – FR), Tim Panman (gitaar, NL) en Alexander Vocking (contrabas, NL)
Ooit gehoord van het legendarische tango duo Federico – Grela? Zij staan bekend als twee van de grootste namen in de geschiedenis van de tango.
Beiden waren zij de vaandeldragers voor hun instrument (bandoneón en gitaar). Dit duo is de inspiratie voor de drie heren geweest om hun muzikale krachten te bundelen.
Tijdens nachtenlange repetities en luistersessies ontdekten zij ook de muziek van de virtuose broers Rudi en Nini Flores (gitaar en accordeon). Een muzikale tornado die zowel voor de luisteraar als de muzikant een èchte ervaring is.

De drie musici ontmoetten elkaar een decennium geleden tijdens hun studie op het Rotterdams conservatorium, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot musici die mee draaien in het nationale en internationale circuit.

Met vakmanschap, plezier en humor brengen deze musici een variërend programma vol met prachtige tango, Argentijnse folklore en chamamé.

Aanvang: 20:15 uur, Entree: € 21,50. Reserveren: www.drom.

Meer

Tijd

(Zaterdag) 20:15 - 22:15

Locatie

Nutszaal

Patershof 4

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.