Tim langedijk Trio feat. Tom Beek

04jun20:3022:30Tim langedijk Trio feat. Tom Beek20:30 - 22:30 Westerstraat 217, Enkhuizen

details

 

Jazzkenners vinden gitarist Tim Langedijk een verademing. Hij is geen man, die zijn publiek er ieder moment van wil doordringen, hoe virtuoos hij kan spelen. Langedijk houdt van fraaie melodische lijnen en subtiele harmonieën, maar zoekt ook intrigerende en avontuurlijke klankwerelden op. Diversiteit en zeggingskracht zij de uitgangspunten in eigentijdse jazz met vertakkingen naar fusion en country bij Langedijk, maar steeds met een fraaie toon en fijnzinnige bewegingen.

Bassist Udo Pannekeet komt van Westfriese bodem en is cum laude afgestudeerd aan het Amsterdams Conservatorium. Hij heeft eerder met Tom Beek samengespeeld in het Pitch Pine Project en tweemaal op het North Sea Jazz.

“Tom Beek is een pracht van een saxofonist”- De Telegraaf

Een saxofonist op ontdekkingsreis met een perfecte instrumentbeheersing en tijdens zijn spel ervaar je intieme schoonheid met een eigenzinnig trekje.

Een geliefd saxofonist. Een veelzijdig en veelgevraagd solist, die zich gemakkelijk beweegt in allerlei stijlen. In het theater, in de studio’s, in de clubs, op grote jazz en poppodia of met DJ’s.
Altijd herkenbaar.

Hij werd landelijk bekend door zijn optredens met bijvoorbeeld Michiel Borstlap, Pat Metheny, Randy Brecker, Trijntje Oosterhuis enz.

Hij treedt op, componeert, produceert, organiseert concerten, geeft les en masterclasses. Als sideman is Tom te horen in honderden producties, van albums, films, tv- en radio-programma’s tot commercials. Zelf bracht hij vier albums uit

Meer

Tijd

(Zaterdag) 20:30 - 22:30

Locatie

GitaarSalon

Westerstraat 217, Enkhuizen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.