Tim Panman en Iris Pielage

05dec20:0022:00Tim Panman en Iris Pielage20:00 - 22:00

details

Tim, oud leerling van de Gitaarsalon, vorig jaar afgestudeerd met een 9 op zijn Master  aan het Codartz Conservatorium in Rotterdam, mag terecht een aanstormend talent genoemd worden die van zich zal laten horen, nu en in de toekomst. Een bijzonder en energiek mens die voor de gitaar  veel kan gaan betekenen. Natuurlijk is tango zijn specialiteit, maar zowel flamenco als zuidamerikaanse muziek liggen hem na aan het hart.

Iris Pielage is dit jaar aan haar Master zang op het Codartz begonnen in combinatie met een Master Psychologie aan het Erasmus. Ook al zo’n bijzonder mens die bruist van de energie en bijzondere ideeën om de wereld een beetje te kleuren. Saillant detail is dat Tim en Iris niet enkel het podium met elkaar delen, maar dat zult u ongetwijfeld ervaren in de manier zoals zij elkaar weten te versterken tijdens het concert op Sinterklaasavond.

Dit Afro-Latin jazz duo speelt volle, zomerse, Zuid-Amerikaanse muziek, van Braziliaanse bossa, samba en Argentijnse tango tot de Cubaanse boleros en son. Zij vermengt daarbij invloeden uit Argentinïe, Brazilïe, Peru, Uruguay en Cuba. Een bijzonder programma vol warme grooves en exotische klanken.  Entreeprijs: €15,00 inclusief koffie, Thee of Frisdrank

tim-en-iris

Meer

Tijd

(Maandag) 20:00 - 22:00

Locatie

Enkhuizen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.