'over Vaders en Dochters', een Gitaarsalon Dinerconcert

24dec19:0022:00'over Vaders en Dochters', een Gitaarsalon Dinerconcert19:00 - 22:00 Westerstraat 217, Enkhuizen

details

Onder de titel ‘over Vaders en Dochters’ willen Emma Eveline en Pieter Nanne in in een Diner concert middels een lied programma met verbindende teksten, beelden en een heerlijke maaltijd vorm geven aan het idee hoe 3 generaties tegen de wereld van nu en haar toekomst aan kijken en de daar uit voortkomende vraag: wat laten we onze kinds kinderen na?
Een gedachte die stoelt in het gevoel wat velen van ons zo’n laatste week van het jaar bezig houdt: wat heeft het afgelopen jaar ons gebracht en wat denken we te kunnen bereiken in het komend jaar en sterker nog, wat gaan we daar aan doen? 🙂
Op het podium zijn deze avond Pieter Nanne  en Emma actief, voor het podium Wilhelmien en achter het podium in de keuken creëren Elleke, Just en Bart een heerlijke maaltijd. Een avond waar we als familie u graag verrassen in het Groot Concert Diner.
Een totaal programma waar we E 30,- per persoon voor vragen. Waarbij inbegrepen het concert, de maaltijd, koffie/thee en een welkomstdrankje, maar exclusief de drank die u daarnaast nog wilt gebruiken.
Inloop: 18:30 uur, 19:00 uur 1e gerechtje, 19:30 1e set concert.
Reserveren gewenst.

Meer

Tijd

(Zaterdag) 19:00 - 22:00

Locatie

GitaarSalon

Westerstraat 217, Enkhuizen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.