La Guitarra Buena

LA GUITARRA BUENA is een unieke winkel die als enige in Nederland is gespecialiseerd in uitsluitend akoestische nylonsnarige (klassieke- en flamenco) gitaren en ukeleles.
Bij ons vind je daarom alles – maar dan ook álles – voor de nylonsnarige gitarist: honderden gitaren, alle denkbare accessoires, snaren, duizend titels bladmuziek en honderden CD’s en DVD’s.
Wij betrekken zoveel mogelijk artikelen uit ons assortiment direct van de fabrikant. Dit geldt zowel voor onze gitaren als voor accessoires, CD’s en bladmuziek.

Onze filosofie

Eigen Import
Wij doen het liefst zaken met de mensen die iets zélf geproduceerd hebben en verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit daarvan. Door dat persoonlijke contact kunnen wij problemen sneller oplossen en beter zorgen dat wij producten van goede kwaliteit geleverd krijgen. Bovendien zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
Kwaliteitsbewaking.
Elk van onze medewerkers heeft een conservatorium opleiding klassiek gitaar of flamencogitaar, of is daarvoor nog studerend. Daardoor mag je van ons een bovengemiddelde vakkennis verwachten en zijn wij niet bang voor moeilijke vragen.
Klanten
Onze klantenkring beperkt zich niet tot Nederland, maar strekt zich uit over heel West Europa.
En via onze verzendservice leveren wij evengoed aan klanten in de VS en Canada,
als in Zuid Afrika of Australië. Wij nemen ons vak en onze klanten serieus.
Ons motto: “als je goed voor je klanten zorgt, zorgen zij ook goed voor jou.”

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.